WWE 2K24 gameplaytrailer met iconische WrestleMania-momenten en nieuwe wedstrijdtypes

Een reeks Superstars en Legends strijden tegen elkaar in de Ambulance Match, Special Guest Referee, Casket Match en meer

Vandaag onthulde 2K de opwindende WWE 2K24 gameplay trailer, met een eerste blik op de harde gameplay met nieuwe wedstrijdtypes, omgevingen, Superstars en de 2K Showcase…of the Immortals.

De trailer begint met indrukwekkende beelden van Roman Reigns en LA Knight in de nieuwe Ambulance Match, waarbij het doel is om een tegenstander uit te putten, achterin de ambulance te zetten en te vechten om de deuren te sluiten en de wedstrijd te winnen. Vervolgens is er een reeks sneak peeks van de 2K Showcase… of the Immortals, waarin 40 jaar WrestleMania wordt gevierd. Hierin worden historische momenten uitgelicht met een aantal van de grootste supersterren en legendes aller tijden, waaronder Hulk Hogan, “Stone Cold” Steve Austin, Rhea Ripley, The Ultimate Warrior, Charlotte Flair, John Cena, Triple H, The Undertaker en nog veel meer.

Een eerste blik op de vernieuwde Backstage Brawl-arena onthult nieuwe wapens en interactieve omgevingen die spelers tot hun beschikking hebben, waaronder een stopbord, frisdrankautomaat, vuilnisbak, breekbaar glas in de controlekamer en meer. Beelden van The Undertaker die het opneemt tegen Shawn Michaels in de nieuwe Casket Match, waarin het doel is om een verslagen tegenstander in de kist te leggen en het deksel te sluiten, zullen spelers zeker koude rillingen bezorgen. De beelden van Special Guest Referee Match, met Randy Orton, Solo Sikoa en Kevin Owens, laten zien wat er kan gebeuren als een scheidsrechter een appeltje te schillen heeft met een van de deelnemers.

De trailer sluit af met de onthulling van verschillende extra leden van het WWE 2K24-rooster van meer dan 200 supersterren en legendes, waaronder Seth Rollins, Trish Stratus, Rey Mysterio, The Judgment Day en de tease van een speciale gast, die binnenkort wordt onthuld.

Er zijn drie edities van WWE 2K24 beschikbaar:

  • De Deluxe Edition is wereldwijd digitaal en fysiek verkrijgbaar in de VS en bepaalde gebieden op dinsdag 5 maart 2024*, en is fysiek verkrijgbaar voor de rest van de wereld op vrijdag 8 maart 2024;
  • De Forty Years of WrestleMania Edition is – alleen in digitaal formaat – wereldwijd verkrijgbaar op dinsdag 5 maart 2024;
  • De Standard Edition en Standard Cross-Gen Digital Edition zijn wereldwijd verkrijgbaar op vrijdag 8 maart 2024.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password