WWE 2K23 Bad News U Pack nu beschikbaar

Vijfde en laatste DLC-pakket met Wade Barrett en Eve Torres als hoofdrolspelers, naast Andre Chase, Nathan Frazer en Damon Kemp die hun debuut maken in de WWE 2K-franchise.

Ik vrees dat ik goed nieuws heb. Vandaag heeft 2K aangekondigd dat het Bad News U Pack, de vijfde en laatste DLC voor WWE 2K23, nu verkrijgbaar is. Het pakket wordt aangevoerd door vijfvoudig Intercontinentaal Kampioen, voormalig King of the Ring en huidig Raw-commentator Wade Barrett, naast drievoudig WWE Divas Kampioen en 2007 Diva Search winnares Eve Torres, die voor het eerst in meer dan tien jaar in WWE 2K verschijnt. Ook te zien in het Bad News U Pack en met hun debuut in de WWE 2K franchise zijn NXT standouts Andre Chase, Nathan Frazer en Damon Kemp. Deze Superstars brengen 46 nieuwe moves en taunts naar de game, die ook kunnen worden gebruikt voor aangepaste Superstars in de creatiesuite. Elke speelbare Superstar heeft ook zijn eigen MyFACTION-kaart en DLC is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass, Deluxe Edition en Icon Edition van WWE 2K23.

Deze zomer verschijnt ook de nieuwe kaartenverzameling Danger Zone Series 2 in de MyFACTION-spelmodus van WWE 2K23 op 25 augustus en de nieuwe Payback-kaartenverzameling op 1 september. Een nieuw Evolution Hurts Live Event Faction Focus met leden van de Hurt Business loopt van 18 augustus tot 5 september en daagt spelers uit om specifieke kaarten van MVP, Cedric Alexander en Shelton Benjamin te gebruiken in hun strijd om een Diamond “The All Mighty” Bobby Lashley apex-beloningskaart vrij te spelen. Het Ultimate Needle Movers-evenement met Rhea Ripley in de hoofdrol loopt van 26 augustus tot 5 september, met een Diamond Chyna apex-beloningskaart. Er komen nog meer Live Events gedurende de zomer en herfst.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password