WWE 2K22 The Whole Dam Pack vol met sterren zorgt voor herrie

Of je nu rockt, controverse creëert of door de lucht zweeft, alle ogen zullen op jou gericht zijn met WWE® 2K22’s The Whole Dam Pack, dat vanaf vandaag verkrijgbaar is. Het vijfde en laatste DLC-pakket* wordt aangevoerd door popcultuuricoon Machine Gun Kelly, socialemedia-megaster Logan Paul en hoogvliegende, keiharde WWE Hall of Famer Rob Van Dam. In het pakket zitten ook LA Knight, Xia Li, Commander Azeez en Sarray. Alle zeven Superstars worden ook geleverd met MyFACTION EVO-kaarten, die kunnen worden geüpgraded door te gamen in het speltype MyFACTION.
The Whole Dam Pack brengt een popcultuur flair met twee charismatische gasten: muzikant, acteur, mode-icoon en WWE 2K22 Executive Soundtrack Producer Machine Gun Kelly, naast social media dynamo, bokser en ondernemer Logan Paul. Beide sterren hebben een verleden bij WWE, want MGK trad op tijdens WrestleMania XXVIII en maakte later WWE Superstar Kevin Owens het leven zuur op Monday Night Raw, terwijl Logan Paul samen met The Miz Rey Mysterio en Dominik Mysterio versloeg in een wedstrijd op WrestleMania 38, nadat hij eerder al te zien was op WrestleMania 37 en meerdere keren op Monday Night Raw en SmackDown.

Eén van de meest sensationele sterren in de geschiedenis van WWE, Rob Van Dam, maakte naam in ECW. Hij won het ECW Wereldkampioenschap, het Wereld Televisie Kampioenschap en won tweemaal het Wereld Tag Team Kampioenschap. Toen hij naar WWE ging, gebruikte RVD zijn acrobatische vechtkunsten en adembenemende Five Star Frog Splash-finisher om zijn titelcollectie aan te vullen. Hij werd WWE-kampioen, zes keer Intercontinentaal Kampioen, vier keer Hardcore Kampioen, Europees Kampioen, twee keer Wereldkampioen Tag Team, WWE Tag Team Kampioen, winnaar van Money in the Bank en WWE Hall of Famer.

De laatste sterren uit de pack maken hun WWE 2K-franchisedebuut: de luidruchtige LA Knight, WWE’s eerste vrouwelijke Chinese superster Xia Li, de torenhoge Commander Azeez en de zorgeloze “Warrior of the Sun” Sarray.

Het Whole Dam Pack is los te koop en de volledige set DLC-packs wordt meegeleverd met de Season Pass, Deluxe Edition en nWo 4-Life Digital Edition van WWE 2K22.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password