WWE 2K20 Originals: Bump in the Night nu beschikbaar

WWE 2K20 Originals: Bump in the Night met “The Fiend” Bray Wyatt komt vandaag uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Bump in the Night was een pre-order bonus voor de Standard Edition van WWE 2K20 en zit bij elk exemplaar van de Deluxe en SmackDown! 20th Anniversary Editions. Het pakket is ook losstaand beschikbaar voor € 14,99.

Bump in the Night is het eerste deel van de WWE 2K20 Originals reeks van downloadbare uitbreidingspakketten. Elk pakket heeft een eigen thema en introduceert WWE-fans aan een fantasierijke wereld, samen met nieuwe content voor hun favoriete onderdelen van WWE 2K. De horror-vibe in Bump in the Night is perfect voor het Halloweenseizoen.

Centraal in WWE 2K20 Originals: Bump in the Night staat de komst “The Fiend” Bray Wyatt, wie maandenlang het WWE Universum beschimpte nog voor zijn in-ring debuut op SummerSlam. Wyatt past perfect in dit pakket en komt samen met een Showcase in horror-thema, unieke verhaaltorens, enkele angstaanjagende versies van jouw favoriete WWE Supersterren en nog veel meer.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password