WWE 2K20 nu verkrijgbaar

2K kondigde vandaag aan dat WWE 2K20, de nieuwste game in de WWE-serie, nu wereldwijd beschikbaar is opPlayStation 4, Xbox One en PC. WWE 2K20, waarin favoriete Superstars, Legends en Hall of Famers in de kijker worden gezet, heeft een boeiende gameplay met een breed scala aan wedstrijdtypes, waardoor spelers de kans krijgen om hun ultieme WWE-dromen te beleven.

De hoogtepunten van WWE 2K20 omvatten de 2K Showcase: The Women’s Evolution waarin vrouwen op de voorgrond staan, de mogelijkheid om zowel met mannelijke als vrouwelijke Superstars in MyCAREER en Mixed Tag-matches te spelen, de nieuwe 2K Towers: Roman’s Reign, waarin de fantastische carrière van Reigns centraal staat, maar ook WWE 2K20 Originals dat substantieel meer content bevat dan de vorige toevoegingen na de release.

“We zijn enorm blij dat we spelers kunnen uitnodigen om de wereld van WWE binnen te treden met een diepere, persoonlijkere ervaring dan ooit te voren,” aldus Greg Thomas, directeur bij Visual Concepts. “Ons doel was om een ervaring te maken die dieper en realistischer was dan in eerdere games, met speltypen, opties, updates en verbeteringen die zowel terugkerende fans als nieuwe spelers zullen verwelkomen. We willen de WWE 2K-franchise graag verder de toekomst in helpen en spelers de visie en creativiteit van Visual Concepts laten zien.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password