WW1 FPS Isonzo krijgt tweede gratis update: de rivier Piave loopt rood aan op 28 februari

WW1 FPS Isonzo krijgt op 28 februari zijn tweede update met betrekking tot de algemene Caporetto uitbreiding. Soldaten op pc, PlayStation 4 & 5, Xbox One en Xbox Series X|S kunnen verschillende nieuwe wapens verwachten, evenals de tweede van drie nieuwe offensieve maps gebaseerd op de Twaalfde Slag om Isonzo. Deze keer moeten ze niet alleen hun vijanden maar ook de rivier Piave veroveren om de overwinning veilig te stellen.

Net als het eerste deel van de Caporetto uitbreiding, zal de Piave update gratis zijn voor alle Isonzo spelers. Zoals onthuld in de roadmap, zal dit de tweede update van vele zijn die op Steam, PlayStation, Xbox en de Epic Games Store wordt uitgebracht.

Met deze volgende gratis update moeten spelers de rivier de Piave trotseren in de tweede van drie nieuwe offensieve kaarten die naar Isonzo komen in de Caporetto uitbreiding. De Duitse soldaten vechten tegen hun Italiaanse vijanden op de gevaarlijke hellingen bij de rivieroevers en moeten de verraderlijke hoeken en gaten van Caporetto zien te overleven terwijl ze de uitdaging van de Piave met alle macht proberen te overwinnen.

De geschiedenisboeken vertellen ons hoe ze zich na de Italiaanse nederlaag bij Caporetto (24 oktober 1917) terugtrokken naar de Tagliamento-linie. Tegelijkertijd trad Boselli af als premier van Italië en werd een nieuw kabinet gevormd. Zij vergaderden met de Britse en Franse premiers en besloten Luigi Cadorna te vervangen door Armando Diaz als nieuwe Italiaanse stafchef. De koning steunde zijn nieuwe chef in een plan om stand te houden aan de Piave, om te voorkomen dat Venetië in vijandelijke handen zou vallen.

Nu is het tijd voor de spelers om de weg naar de overwinning te effenen door te proberen een brug over de Piave te bouwen of door te voorkomen dat hun vijanden dat doen. Hoe dan ook, beide partijen staat een hevige strijd te wachten! De update voegt ook twee nieuwe wapens toe om de kansen gelijk te maken: de Mauser M1914 en de Beretta Modello 1917.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password