Wreckfest laat weer van zich zien

Lucky 99, de racer, heeft maar één doel: winnen! Er is geen tijd voor verliezers als je kampioen wilt worden, dus bekijk snel de nieuwste trailer van Wreckfest. Race mee naar de release van Wreckfest op 27 augustus 2019 op PlayStation 4 en Xbox  One.

Wreckfest zal beschikbaar zijn in een Standaard en Deluxe Editie. De digitale Deluxe Editie biedt een 24-uur durende voorsprong op je tegenstanders, namelijk op 26 augustus 2019. Zowel de retail als digitale versies bevatten de exclusieve Bandit Ripper V8 racer voor iedereen die ervoor kiest om vooraf te reserveren.

De Deluxe Editie bevat ook de Season Pass, die je toegang geeft tot 20 nieuwe auto’s, 20 speciale decoraties en additionele auto aanpassingen zoals schilden, velgen en meer. Deze nieuwe content zal stap voor stap uitkomen na de release, samen met gratis content updates.

Wat als je Wreckfest al hebt aangeschaft op PC? Krijgen bestaande eigenaren iets wanneer de consoleversie uitkomt? JA! Op 27 augustus ontvangt Wreckfest een grote gratis update, waaronder:

  • 3 gloednieuwe tracks en 1 nieuwe derby-arena
  • 3 nieuwe challenge vehicles
  • 1 nieuwe reward car voor het afronden van de carrière
  • Nieuwe en verbeterde career events
  • Verschillende nieuwe paint jobs voor bestaande voertuigen
  • Extra dagtijden voor alle tracks
  • … en nog meer leuke dingen!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password