WRC-wereldkampioen Kalle Rovanperä speelt EA SPORTS WRC in nieuwe video

WRC-wereldkampioen Kalle Rovanperä is achter het stuur gekropen in EA SPORTS WRC, de officiële videogame van het FIA Wereldkampioenschap Rally, die op 3 november wordt uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC via de EA App, Epic Store en Steam. In deze nieuwe video deelt Rovanperä zijn eerste indrukken van de game.
Rovanperä laat zich uit over de gedetailleerde graphics en de gelijkenissen van de virtuele etappes met hun echte tegenhangers. Ook besteedt hij aandacht aan rijeigenschappen in het spel en de realistische besturing: “Het is dusdanig realistisch dat ik direct kan presteren.”

EA SPORTS WRC bevat meer dan 200 rally-etappes die met veel precisie zijn ontworpen. Spelers kunnen een breed scala aan uitdagende terreinen verwachten, waar zij overheen kunnen scheuren met een uitgebreide line-up van 78 echte rallyauto’s, die samen maar liefst 60 jaar rallysportgeschiedenis omvatten. Één van de belangrijkste features in EA SPORTS WRC is het Dynamic Handling-systeem. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat spelers een realistische rijervaring beleven die de essentie van rally weerspiegelt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password