WRC Season 4 onthuld, virtual reality-modus alvast te zien in nieuwe trailer

EA SPORTS WRC, de officiële game van het FIA World Rally Championship, kondigt met veel plezier de lancering van de content update voor seizoen 4 aan, die op 9 april van start gaat. Deze update introduceert 67 nieuwe Moments en 20 nieuwe Rally Pass-levels, met maar liefst 30 aanpassingsitems voor spelers. De nieuwste Moments combineren dagelijkse uitdagingen geïnspireerd op het echte seizoen 2024 met hoogtepunten uit de rijke 50-jarige geschiedenis van het WRC. Spelers krijgen de kans om de racelijnen van Yohan Rossel en Kalle Rovanperä te volgen, hun vaardigheden te testen in de klassieke Porsche 911 SC RS en de iconische BMW M3 Evo Rally, en zich te verplaatsen van de beruchte Safari Rally Kenia naar het meedogenloze asfalt van Nagoya, Japan, om maar een paar spannende scenario’s te noemen.

Bovendien komt VR eind deze maand beschikbaar als gratis update voor alle pc-spelers van EA SPORTS™ WRC. VR is ontwikkeld met behulp van OpenXR-technologie en belooft de ervaring van WRC-spelers te verbeteren door een ongekend niveau van immersie toe te voegen, waardoor ze dichter dan ooit bij de sensatie van het besturen van een rallyauto komen. De exacte lanceerdatum voor VR wordt te zijner tijd bevestigd, maar spelers kunnen alvast een glimp opvangen van de in ontwikkeling zijnde VR-gameplay in de trailer van Season 4.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password