WRC Generations is nu verkrijgbaar

NACON en KT Racing lanceren vandaag met veel plezier WRC Generations, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc (Steam en Epic). De game komt op 1 december 2022 ook naar de Nintendo Switch.
WRC Generations is een keerpunt voor de franchise en heeft het ambitieuze doel om de grootste rallygame ooit te worden. Met dit doel voor ogen heeft KT Racing, de Franse studio achter de game, al hun tijd en passie in de ontwikkeling gestoken om spelers de ultieme rally-ervaring te bieden.

WRC Generations is de eerste rally-game met hybride wagens en alle veranderingen die deze auto’s naar de competitie brengen. Daarnaast bevat de game alle content die in eerdere games van de franchise verscheen, aangevuld met grote nieuwe features:

  • Leagues-mode: Het nieuwe, tijdloze leagues-systeem laat spelers van vergelijkbaar niveau tegen elkaar strijden in dagelijkse en wekelijkse uitdagingen. Spelers kunnen aan Leagues deelnemen in hun eentje of als deel van een team.
  • Teamwerk: Spelers kunnen teams vormen om samen uitdagingen aan te gaan en hun teamvlag met trots naar de top van het klassement brengen.
  • Livery-catalogus: Voor het eerst kunnen spelers hun livery’s en andere aangepaste stickers delen met de community. Spelers kunnen ook op hun favoriete livery’s stemmen, en zien wat de populairste livery’s en stickers zijn.
  • Cross-platform: Alle niet-gelijktijdige modes zijn nu cross-platform, waardoor spelers elkaar kunnen uitdagen en hun prestaties kunnen vergelijken, ongeacht het systeem waar ze op spelen. Dit is inclusief klassementen, Leagues, Clubs, Livery Catalogue en Teams (behalve bij de Switch-versie, die apart hiervan werkt).

Spelers die WRC Generations willen kopen, kunnen kiezen uit twee edities. De Standard Edition kost € 39,99 en bevat alleen de basisgame. De Fully Loaded Edition kost € 49,99 en bevat:

  • De basisgame WRC Generations
  • Sébastien Loebs Citroën C4 WRC
  • Extra livery voor Romain Dumas’ Porsche 911 GT3 RS RGT
  • Bonus-voorwerpen voor de livery-editor
  • Een Career Starter Pack met ‘experienced crew member’-kaarten voor de Career-modus.
  • Drie maanden gratis toegang tot WRC+, het officiële streamingplatform van het FIA World Rally Championship

WRC Generations is de meest geavanceerde titel in de serie, met het grootste aantal wagens, rally’s en special stages ooit in een WRC-game. Begin vandaag nog aan de 165 speciale stages met meer dan 750 km op consoles en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password