WRC 8 aanwezig tijdens rally Omloop van Vlaanderen – Roeselare

Tijdens de Omloop van Vlaanderen, die in Roeselare plaatsvindt op vrijdag 6 en zaterdag 7 september, zal Bigben aanwezig zijn met de nieuwste officiële WRC-game: WRC 8. Het aanwezige publiek krijgt de kans om gratis kennis te maken met WRC 8 in simulatiesetups die zich bevinden in de belevingsruimte (de rotonde aan JB Motorsport –  Zwaaikomstraat 1 te Roeselare).

Wouter Muylle, organisator Omloop van Vlaanderen: ”We hebben het voorrecht om dit sublieme spel tijdens onze rally aan het brede publiek voor te stellen. Heel concreet betekent dat dat er op de belevingsruimte (de rotonde aan JB Motorsport) een promowagen geplaatst wordt en dat het publiek daar een voorstelling krijgt van WRC 8. Tevens is er de gelegenheid om het spel uit te proberen en we hopen dat er heel veel mensen van die geboden gelegenheid gebruik zullen maken.

Voor ons is dit zeker een extra troef want de Omloop van Vlaanderen wordt de enige plaats in België waar de promostand aanwezig zal zijn. Ik doe dan ook een oproep naar alle fans van het WRC-videospel om vanaf vrijdagnamiddag tot zaterdagavond langs te komen en de nieuwe versie van WRC 8 bij ons, in avant première, uit te proberen.”

De WRC 8-promowagen is geopend op volgende tijdstippen:

  • Vrijdag 6 september van 14u-22u
  • Zaterdag 7 september van 10u-22u

WRC 8 verschijnt op 5 september 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc en in november voor Nintendo Switch. Onze review kan je HIER lezen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password