WRC 6 Releasedatum bekend gemaakt

Bigben Interactive en Kylotonn Racing Games presenteren op 7 oktober met trots de release van WRC 6, de officiële rallygame van het 2016 FIA World Rally Championship (WRC). Gevaar en diversiteit vormen de kern van het World Rally Championship en WRC 6 is de beste manier om te voelen hoe het is om in de schoenen van een echte coureur te staan in de allerzwaarste omstandigheden waar elke seconde tijdwinst telt.

WRC 6 bevat alle 14 rondes van het seizoen 2016, inclusief de -helaas afgelaste- Rally van China, alle officiële WRC-coureurs en – teams en een groot aantal WRC 2- en Junior WR-coureurs uit de meest uitdagende rallysportcompetitie ter wereld.


Ultieme rally-ervaring
Na het succes van WRC 5 verzamelde ontwikkelaar Kylotonn Racing Games alle feedback uit de community om de 2016-versie van de game te verbeteren en de WRC-ervaring nog realistischer en spannender te maken. Op verzoek van de community heeft WRC 6 smallere wegen, langere speciale stages en zelfs een gloednieuwe challenge-ervaring met head-to-head Super Special Stages. Ook bevat WRC 6 fraaiere graphics en realistischer geluid dan zijn voorganger.

Nieuw: splitscreen mode
Voor het eerst zal een splitscreen mode beschikbaar zijn zodat spelers samen met hun vrienden in lokale multiplayer kunnen genieten van de extreemste rallytracks ter wereld. Twee spelers kunnen tegen elkaar racen op hetzelfde scherm wat een nieuwe vorm van fun en competitie met zich meebrengt. WRC 6 pusht gamers tot het uiterste om zichzelf te verbeteren en in een strijd tegen de klok en omstandigheden als eerste de finish te passeren. Je kunt de splitscreen mode van WRC 6 bekijken op YouTube.
Details
De covers van WRC 6 zijn wereldwijd verschillend. Ieder territorium heeft zijn eigen ‘local hero’ op de voorkant prijken. De Benelux-versie van de game heeft niemand minder dan de Belgische coureur Thierry Neuville op de cover. Deze veteraan debuteerde in 2007 in de rallysport. De 27-jarige snelheidsduivel rijdt voor het team van Hyundai Motorsport in de Hyundai i20.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password