WRC 6 – Face the Danger Trailer

WRC 6 verschijnt in oktober op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game bevat alle 14 evenementen van de World Rally Championship, waaronder de allereerste Rally China, alle WRC-coureurs en eSports WRC.
Ontwikkelaar Kylotonn zei eerder veel feedback op WRC 5 te hebben meegenomen voor het nieuwe deel. “We hebben de afgelopen acht maanden, sinds de release van WRC 5, gebruikt om de feedback van spelers te verzamelen en te bestuderen zodat de ervaring beter wordt en naar een nieuw niveau wordt getild”, aldus game director Alain Jarniou.Een van de aanpassingen is dat WRC 6 langere parkoersen krijgt. Ook waren de banen in het vorige deel te wijd. Deze worden in WRC 6 smaller, met meer hobbels.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password