WoW-spelers zamelen $1,5M in voor BlueCheck en Oekraïense hulpacties

Het World of Warcraft-ontwikkelingsteam heeft het bedrag gedeeld dat is opgehaald met het liefdadigheidsprogramma voor huisdieren ten gunste van BlueCheck Oekraïne.

Dankzij de vrijgevigheid van de spelersgemeenschap van World of Warcraft heeft het team meer dan 1,5 miljoen dollar opgehaald met de verkoop van het Pet Pack voor Oekraïne. Deze bundel gaf spelers twee in-game pets, één voor Dragonflight en één voor Wrath of the Lich King Classic. In juli kondigde het team aan dat de verkoop van de huisdierenbundel tot 29 augustus ten goede zou komen aan BlueCheck Ukraine om humanitair werk in Oekraïne te steunen.

BlueCheck Ukraine, mede opgericht door acteur en activist Liev Schreiber in 2022, identificeert, onderzoekt en geeft snel dringende financiële steun aan Oekraïense ngo’s en hulpinitiatieven die levensreddend en ander kritiek humanitair werk verrichten in de frontlinies van de oorlog van Rusland tegen Oekraïne.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password