WoW Classic Hardcore Solo-Self Found is nu live!

World of Warcraft Classic-spelers die op avontuur gaan in de gevaarlijke gebieden van Azeroth in de Hardcore-rijken hebben nu een extra manier om zichzelf uit te dagen met een nieuwe Self-Found Mode die nu live is.

De Self-Found Mode is een optionele gameplayfunctie waar spelers toegang toe krijgen vanuit het personagecreatiescherm van het Hardcore-rijk als ze een nieuw personage van level één maken. Deelnemende spelers krijgen een “Self-Found Adventurer” buff die aan anderen laat zien welke extra beperkingen spelers zichzelf hebben opgelegd tijdens hun reis door Azeroth.

In deze modus is het niet mogelijk voor spelers om:

  • Handelingen te initiëren (inclusief enchants) met andere spelers
  • De meeste post te versturen of te ontvangen (NPC of quest gegenereerde post is nog steeds toegankelijk)
  • Het veilinghuis te openen
Aangezien dit een opt-in systeem is, kunnen spelers er ook voor kiezen om hun ‘self-found’ reis op elk moment te beëindigen door een Apprentice Watcher te bezoeken in de hoofdsteden Ironforge en Darnassus voor Alliance-spelers en Orgrimmar en Undercity voor Horde-spelers. Eenmaal uitgeschakeld, kunnen spelers het niet meer inschakelen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password