Worm Thunder: Children of Arachis militair spel reeds beschikbaar voor de spelers

Gaijin Entertainment kondigt aan dat de Open Beta Test van het nieuwe militaire spel, “Worm Thunder: Children of Arachis” vandaag van start is gegaan. Twee Grote Huizen vechten om de woestijnplaneet Arachis die de enige bron is van kaneel, de belangrijkste grondstof in het bekende universum. In de kaneelvelden leven reusachtige zandwormen, die door de plaatselijke bevolking worden vereerd als goddelijke beesten die bekend staan als de ‘Vaders van de Woestijn’.

Spelers strijden om de controle over drie belangrijke punten in de woestijnlocatie. De Huizen van de Stier en de Havik gebruiken dezelfde keizerlijke gevechtsvoertuigen, maar elk Huis heeft zijn eigen unieke gevechtseenheden. Spelers zullen all-terrain voertuigen bewapend met een dubbele plasma autokanonnen, keizerlijke MBT’s en MRLS’s, lichte strike ornithopters, evenals Hawk’s kenmerkende S-ONC aanvalstanks met sonische pulse kanonnen en Bull’s nucleair aangedreven Heavy twin-gun D-OTR tanks proberen. Al deze vuurkracht moet voorzichtig gebruikt worden, want het afvuren van kanonnen en het bewegen met hoge snelheid trekt de zandworm aan.

De succesvolle verdediging van de velden zal worden beloond met kaneelzakken die kunnen worden gebruikt voor de mystieke transformatie van spelerspersonages, of gewoon worden verkocht op de interstellaire markt.

Het testen van het nieuwe spel vindt plaats in de War Thunder militaire simulatie game client tot 25 april.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password