Worldless komt op 21 november naar pc, PlayStation, Xbox en Switch

In de missie van Thunderful en Coatsink om het beste talent over de hele wereld te vinden, hebben ze de in Barcelona gevestigde ontwikkelaar Noname Studios ontdekt en werken ze met hen samen om Worldless op 21 november uit te brengen op pc, Xbox, PlayStation en Switch. Noname Studios is gevestigd in Barcelona en is opgericht door Business and Production Director David Sanchez, Creative and Animation Director Joel Roset en Technical Director Carlos Moreno. De studio werd opgericht met de intentie om een band op te bouwen met spelers via visueel indrukwekkende titels die een draai geven aan klassieke spelmechanieken.

Noname Studios werkt sinds de oprichting 100% op afstand en wil bewijzen dat goed gestructureerde teams op afstand geweldige ervaringen kunnen bouwen. Noname Studio bestaat momenteel uit zeven mensen, waaronder de oorspronkelijke 3 oprichters. Het doel van Noname Studio’s is om een culturele en genderdiverse studio te creëren waar mensen zichzelf kunnen uiten en kunnen bijdragen aan het maken van buitengewone games, terwijl er ook een goede balans is tussen werk en privé.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password