World War Z: Aftermath’s Valley of the Zeke komt naar PC en Consoles

Saber Interactive onthult de volgende grote contentaflevering voor World War Z: Aftermath, de ultieme co-op zombieshooter geïnspireerd op de kaskrakerfilm van Paramount Pictures. Op 5 december 2023 verschijnt Valley of the Zeke op pc, PlayStation en Xbox. Het is de eerste nieuwe premium campaign-episode voor Aftermath sinds het debuut in 2021, speelt zich af in Arizona en bevat drie gloednieuwe maps en vier nieuwe speelbare overlevenden. Er komen ook nieuwe premium personage- en wapenskins, evenals een gratis update voor alle spelers met nieuwe zombiesoorten, het nieuwe Desert Eagle-wapen en extra verrassingen voor de challenge-modus.
De campagne-episode Valley of the Zeke, die op 5 december verkrijgbaar is, bevat drie nieuwe maps die spelers naar Arizona brengen met een nieuw verhaal dat zich afspeelt in het hart van het Amerikaanse zuidwesten. Speel als vier nieuwe personages en leid een konvooi overlevenden naar verlossing door de woestijn en de gevallen stedelijke bolwerken van de mensheid.

Er komen ook nieuwe premium skinpakketten voor personages en wapens aan op 5 december, precies op tijd voor Valley of the Zeke.

Valley of the Zeke levert op 5 december ook een gratis update voor alle bezitters van de originele World War Z en World War Z: Aftermath met nog meer hartveroverende actie en gameplay, waaronder:

  • Nieuwe zombie-vijandtypes die in alle afleveringen voorkomen, waaronder de Juggernaut, een speciale zombie-eenheid die pijn kan toebrengen terwijl hij op je linie afstormt, en nieuwe militaire zombies met gevechtspantser voor een nog grotere uitdaging.
  • Het nieuwe Desert Eagle secundaire wapen, een groot-kaliber pistool dat enorme stopkracht biedt wanneer je het het meest nodig hebt.
  • Een nieuwe set spannende mutators voor de speltypen Challenge Mode en Challenge Horde. Rust alle autoturrets uit met explosieve munitie (maar met verminderde levensduur), omarm het Wild West-thema door iedereen te dwingen repeteergeweren en revolvers te gebruiken, en nog veel meer!
  • De toevoeging van de onlangs uitgebrachte Rome XL map aan Challenge Horde Mode (alleen beschikbaar voor Aftermath op PC, PS5 en Xbox Series X|S).
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password