World of Warcraft Classic spelers kunnen gratis uitbreiding verdienen

Blizzard geeft gratis de Battle for Azeroth-uitbreiding aan alle World of Warcraft: Classic spelers die het hoogste level weten te bereiken. Daarnaast krijgen de spelers een Level 110 boost, zodat ze direct kunnen beginnen met de content van de nieuwste uitbreiding.

Deze doelstelling halen zal voor de meeste World of Warcraft: Classic spelers wel even duren. Een gemiddelde speler doet er tussen de drie en zes maanden over om het maximale level van 60 te bereiken. Daarentegen is een kleine groep fanaten al het hoogste level, waarvan Jokerd de eerste was. De kale Gnome Mage stond al bekend om zijn “AOE farming” technieken om zo snel mogelijk het hoogste level te bereiken. Uiteindelijk keken 350.000 fans mee, hoe hij de eindstreep passeerde.

De guild die bekend is in de private server scene, wist binnen de eerste week al de twee beschikbare raids te verslaan, Onyxia’s Lair en Molten Core. Ook zij stonden bekend als fanatieke spelers van de klassieke versie van World of Warcraft.

World of Warcraft: Classic is een enorm succes, met recordbrekende aantallen kijkers op Twitch en lange rijen om überhaupt de game te kunnen spelen. Het lijkt erop dat veel spelers weer terug willen keren naar hun jeugd, of ‘Vanilla’ voor het eerst willen proberen. Een uitgelezen kans voor Blizzard om meer aandacht te trekken naar hun huidige versie van WoW.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password