World of Final Fantasy – PC

World of Final Fantasy – PC
World of Final Fantasy – PC
Release Datum:Genre:Platform:Ontwikkelaar:Uitgever:Getest op:

World of Final Fantasy werd origineel uitgebracht in Oktober 2016 op Playstation 4 en Ps Vita. Nu is deze game ook beschikbaar op steam en zullen de pc gamers de Chibi gevulde wereld Grymoire ook kunnen bezoeken. Hier gaan we even kijken naar wat pc gamers kunnen verwachten. Onze originele review kan je hier lezen. Deze review gaat specifiek over de pc port.

De Port van deze games brengt op gebied van grafische opties niets nieuws spijtig genoeg. Het spel staat vast op 30fps en de mogelijkheid om enige grafische opties aan te passe zijn er niet. Hieronder krijg je een klein voorbeeld van welke opties er tot je beschikking zullen staan.

Dus zoals je kan zien is er niet echt werk van gemaakt om hier een volwaardige pc port van te maken. Er is wel een 4K optie bij de resolutie ter beschikking. Opties zoals het uitschakelen van bloom en een unlock voor de fps naar 60 die ontbreken kunnen niet ongemerkt doorgaan.

Als we kijken naar de specs die worden aangeraden om het spel vloeiend te draaien op een computer zien we ook dat er geen werk is gemaakt van eventuele grafische updates om het spel niet alleen soepeler maar ook mooier te maken.

Er is natuurlijk wel de mogelijkheid om het spel te spelen met je toetsenbord. Maar niet met je muis. Deze kan je niet gebruiken in je menu’s of tijdens een gevecht. Aan de keybindings zit je ook nog eens vast, er is geen remapping van knoppen mogelijk.

Je krijgt eigenlijk gewoon de console versie voorgeschoteld. Met enkel de 4K optie is er geen verschil met de console versie van 2 jaar geleden. Dit maakt het ondermaatse PC port die niets nieuws brengt voor de fans van het spel. Al is deze release natuurlijk wel leuk voor gamers die niet over een console beschikken. Voor het gameplay gedeelte verwijzen we jullie naar onze originele review

Good

  • De game draait net zo vlot als op consoles, zelfs op zwakkere pc's
  • Leuke dialogen
  • Het stacken van mirages zorgt voor ene unieke twist op het klassieke turn-based systeem
  • Prachtige omgevingen

Bad

  • Simpele port
  • Geen grafische upgrades
  • De game is net iets te gemakkelijk
  • De gevechten lopen net iets te traag om geen gebruik te maken van het verder spoelen
7

Goed

Godskrai is een zeer competitieve gamer die graag tot het uiterste gaat om een game onder de knie te krijgen. Hij hoopt dat we samen kunnen werken aan een beter toekomst voor gamers en de games.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password