Word vandaag nog een dierenarts, in Animal Hospital

NACON en Tivola studio releasen vandaag met veel plezier Animal Hospital. Deze game voor het hele gezin is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch.
Jonge dierenliefhebbers worden vriendelijk uitgenodigd om de fascinerende wereld van Animal Hospital te ontdekken. Ga aan de slag als dierenarts, en probeer alle dieren te redden die jouw kliniek binnen worden gebracht. Al snel leer je alles wat je moet weten over dieren uit vier hoeken van de wereld!

  • Zorg voor schattige huisdieren, wilde en exotische dieren, of zelfs magische dieren: katten, honden, panda’s, vossen, wolven, koala’s, eenhoorns… hoe beter de reputatie van je kliniek, hoe meer zeldzame dieren je ontvangt!
  • Voer eerste hulp uit en kom tot de best mogelijke diagnoses door mini-games te spelen.
  • Zorg goed voor de dieren in je kliniek. Door ze water, eten en zorg te bieden, verbeter je jullie band, en ontvang je bonussen.
  • Verander je kliniek in het dierenziekenhuis van je dromen door het naar eigen wens aan te passen en te versieren.
  • Breid je ziekenhuis uit met nieuwe kamers en ontgrendel apparaten waarmee je meer ziektes kunt behandelen!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password