Word een machtige minigod in Tiny Thor, nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Gameforge en indie-ontwikkelaar Asylum Square kondigen vandaag aan dat de 2D-precisieplatformer Tiny Thor vandaag wordt gelanceerd op Nintendo Switch. Trek door de rijken van Asgard en volg een kleine held met goddelijke krachten.
Tiny Thor, uitgegeven onder Gameforge’s IndieForge uitgeverslabel, is een met liefde gemaakte 16-bit pixelplatformgame, een groots avontuur dat wordt onderbroken door spannende eindbaasgevechten die zijn ontworpen om de zoon van Odin op de proef te stellen. Elk rijk heeft zijn eigen unieke omgeving en spelers moeten de kracht van Mjölnir gebruiken om massa’s vijanden te verslaan en slimme omgevingspuzzels op te lossen. Tiny Thor zit boordevol nostalgische, retro-achtige goodness en zal retro-fans vertrouwd in de oren klinken, terwijl het ook een leuke en unieke ervaring biedt.

Spelers op Nintendo Switch en Windows PC hebben nu ook toegang tot de “Assist Mode” van Tiny Thor, ontworpen om deze lastige maar bevredigende platformgame te veranderen in een meer ontspannen ervaring. Pas de moeilijkheidsgraad aan door opties in te schakelen als Hogere sprongen, Langere onoverwinnelijkheid en, passend bij dit geweldige, goddelijke verhaal, is er de “God-modus”, die permanente onoverwinnelijkheid biedt.

“We zijn ongelooflijk trots op het harde werk dat het heeft gekost om de Nintendo Switch-versie van het spel te maken, verspreid over meerdere afdelingen,” zegt Hannes Anders, Chief Technical Officer bij Gameforge. “We hebben nauw samengewerkt met het team van Asylum Square om ervoor te zorgen dat deze versie een leuke en soepele ervaring is voor spelers, en we hopen dat ze Tiny Thor altijd en overal met plezier zullen spelen op hun Nintendo Switch.”

“We waren erg blij met de ontvangst die Tiny Thor kreeg op pc,” zegt Jochen Heizmann, medeoprichter van Asylum Square. “Het is geweldig dat spelers nu ook kunnen genieten van Tiny Thor op Nintendo Switch, met voor alle platformerfans iets om van te genieten, of het nu de eerste keer is dat ze het spelen of dat ze het eerder op pc hebben geprobeerd.”

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password