word een legende op volle zee in de nieuwste update voor de 6v6 Arcade Brawler Plunder Panic!

Er waait een koude wind aan bakboordzijde, want Plunder Panic, de 6v6 multiplayer arcade-titel met piratenthema van Will Winn Games, introduceert vandaag een ijskoude nieuwe map met spannende geheimen om te ontdekken, evenals een deelbaar speler-statistieken-systeem! Deze toevoegingen zijn vandaag beschikbaar voor Plunder Panic op Steam Early Access voor de volledige release van de actievolle titel op consoles en PC deze lente!

Het nieuwe portretsysteem bevat een overvloed aan piratenstats die veranderen op basis van je persoonlijke plundercarrière, in de vorm van een gestileerde ‘Wanted’-poster. Piraten over de hele wereld zullen huiveren als ze een blik werpen op jouw beruchte kop.

De toevoeging van deze zeer deelbare poster komt ook met een nieuw piratengrootboek, dat geavanceerde statistieken bevat over verschillende plunderingscategorieën, waaronder carrière, kapitein, bemanning, items, prijzen en nog veel meer! Deze toegevoegde statistieken zijn een geweldige manier om je welverdiende piratengeloof te delen met je vrienden en onbekenden op het internet.

Maar dat is nog niet alles! De vorstentovenaars van Will Winn Games hebben de angstaanjagend koude wateren getrotseerd om een spannend nieuw slagveld te leveren. Hun nieuwste map, “The Lost Glacier”, is een ijzingwekkend, maar overvloedig level met uniek zeeleven, gevaarlijk ijzige platforms, tonnen buit om te plunderen en…een sneeuwbal-gooiende Yeti? Het leven van een piraat is zeker nooit saai!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password