Word een Keyblade Master met de nieuwe gameplay-video van Kingdom Hearts III

De nieuw verschenen gameplay-video van Kingdom Hearts III leert fans van Kingdom Hearts  en Disney alles wat ze moeten weten om de machtige Keyblades te hanteren in hun strijd tegen de duisternis. Zo zijn spelers goed voorbereid als Kingdom Hearts III op 29 januari verschijnt.

Wanneer de Heartless het universum binnendringen, moeten Sora en zijn vrienden de werelden van Disney en Pixar beschermen tegen de duisternis en de mysterieuze kracht ontgrendelen van de Keyblades, die alleen iemand met een goed hart kan gebruiken. Voor het eerst in de Kingdom Heartsserie kunnen de Keyblades transformeren in verschillende vormen met krachtige nieuwe eigenschappen en duizelingwekkende aanvallen die zijn gebaseerd op de personages en elementen van elke wereld.

Spelers zien in de video ook hoe ze elementaire magie kunnen gebruiken voor aanvallende en verdedigende doeleinden, zoals het creëren van ijsbanen en windhozen om door hectische gevechten te navigeren. Daarnaast kunnen spelers de kracht van Attractions gebruiken om klassieke Disney-rides in te zetten, of samenwerken met Donald, Goofy en andere legendarische personages van Disney en Pixar om het tij van de duisternis te keren.

De nieuwe beelden bieden fans ook een blik op het Gummi Ship waarmee spelers tussen werelden kunnen reizen en hoe ze daarvan snelheid, schild,  vuurkracht en ontwerp kunnen veranderen. Ook worden andere activiteiten getoond die spelers onderweg kunnen tegenkomen, inclusief klassieke Kingdom minigames die zijn geïnspireerd door LCD-games uit de jaren tachtig en beroemde Disney-animatiefilmpjes.

Kingdom Hearts verschijnt op 29 januari 2019 voor PlayStation 4 en Xbox One.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password