Word een god en creëer een nieuwe wereld in These Doomed Isles

Word een god, creëer een nieuwe wereld en verdedig je beschaving tegen overvallers, natuurrampen en mythische gedrochten in These Doomed Isles, een survival city-builder met roguelike deckbuilding-mechanics, vandaag beschikbaar op Steam Early Access.

Smeed nieuwe landen, bouw nederzettingen en leid je beschaving naar de overwinning in strategische run-based gameplay. Creëer je kaartspel om krachtige synergieën te ontdekken die je volgelingen overvloedige oogsten kunnen brengen of verwoesting kunnen zaaien over je vijanden.

Speel als 3 machtige goden, elk met hun eigen speelstijl, kaarten, vaardigheden, esthetiek en vijanden om te verslaan, waaronder Cernunnos, de Keltische god van de natuur; Plutus, de Griekse god van de rijkdom; en Acan, de Maya-god van de wijn. Het is de bedoeling dat er tijdens Early Access nog meer speelbare goden worden geïntroduceerd, voordat de game in 2024 met 1.0 wordt gelanceerd.

Gebruik de unieke krachten van elke god en maak gebruik van krachtige kaarten om de gebeden van je volgelingen te beantwoorden en ze te helpen overleven. Bouw huizen voor je volgelingen, bescherm je nederzetting tegen aanvallen en perfectioneer je strategieën in steeds uitdagendere Ascension-levels om als overwinnaar uit de strijd te komen.
“Ik ben een grote fan van klassieke godgames, dus mijn doel voor These Doomed Isles was om een meeslepend strategiespel te maken dat op rennen gebaseerde, roguelike gameplay combineert met het bouwen van steden,” aldus Andrew Stewart van Triplevision Games. “We hebben geweldige feedback ontvangen uit de proloog en playtests van het spel, dus ik ben erg enthousiast om spelers vandaag in de Early Access-versie te laten springen. We zullen gedurende Early Access goed luisteren naar de feedback van spelers en hebben grote plannen om nieuwe content en extra speelbare goden toe te voegen.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password