Word de Tomb Raider met de gratis trial van Shadow of the Tomb Raider

Square Enix presenteert de gratis trial van Shadow of the Tomb Raider. Deze is nu verkrijgbaar op Xbox One,  PlayStation 4 en pc.

Ervaar het begin van het bepalende avontuur van Lara Croft® in de gratis trial van Shadow of the Tomb Raider. Reis met Lara naar Cozumel in Mexico tijdens het Dag van de Doden-feest en haast je samen met haar trouwe vriend Jonah om eerder dan Trinity een verborgen tombe te vinden.

Dompel jezelf onder in Lara’s nieuwste avontuur en ontdek waarom de pers dit een spectaculaire conclusie van Lara Crofts oorsprongsverhaal noemt. Spelers die na het voltooien van de trial Shadow of the Tomb Raider aanschaffen, spelen meteen verder vanaf het punt dat ze bereikten, met behoud van al hun vorderingen en vrijgespeelde content.

Stap in de grootste, levendigste wereld ooit gemaakt in een Tomb Raider®-game, met meer tombes, puzzels en zijmissies dan ooit. Stop de Maya-apocalyps en word de Tomb Raider die Lara voorbestemd was te worden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password