Word de kapitein van je avonturen in Sea of Thieves Season Seven

Voor het eerst onthuld bij de Xbox & Bethesda Games Showcase van deze zomer — met een vrolijk muzikaal nummer— is het zevende seizoen van Sea of Thieves hier, met de komst van schip Captaincy! Als een van de features waar onze community het meest naar uitkijkt, zijn we verheugd om spelers de kans te geven hun schepen voor het eerst een naam te geven, een schat aan nieuwe decoratieve keuzes uit te proberen en in het Captain’s Logbook te duiken om hun maritieme prestaties over de hele wereld te bekijken.
Als je ooit je naam op het kraaiennest van een schip hebt willen graveren en als kapitein wilt zeilen, zul je blij zijn te weten dat Season Seven gratis beschikbaar is voor iedereen in Game Pass, op Xbox Series X|S, Xbox One , Windows 10/11 pc en Steam.

Zoals met alle voorgaande seizoenen, biedt het zevende seizoen ook 100 levels met gratis beloningen voor alle Sea of Thieves spelers, met zomeritems en tal van andere verrassingen die je kunt verdienen terwijl je Roem opbouwt door je piratenleven te leiden. Als je nog verder wilt gaan en premium items wilt krijgen die momenteel nergens anders verkrijgbaar zijn, kun je ook de Plunder Pass krijgen!

Nieuw bij Sea of ​​​​Thieves? Bekijk onze online Pirate Academy, die waardevolle informatie biedt over onderwerpen variërend van zeilen tot zwaardvechten terwijl je je voorbereidt op je eerste reis.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password