Word de heerser van het volk in Kapital: Vonken van Revolutie

1C Entertainment en Lapovich Team hebben vandaag de releasedatum onthuld voor Kapital: Sparks of Revolution – de sandbox economische simulatiegame over klassenstrijd. Maak je klaar om een jonge stad door haar turbulente groeiperiode te loodsen, waarbij je de behoeften van de economische klassen in balans moet brengen met de beperkte middelen die ze tot hun beschikking hebben. De game verschijnt op 28 april 2022 voor de PC.

Spelers nemen de controle over een verwoeste stad na een conflict en moeten deze uit de as laten herrijzen om weer op te bloeien, maar dit betekent dat er moeilijke beslissingen moeten worden genomen. Het aannemen van wetten, het bouwen van infrastructuur, het heffen van belastingen en het verzamelen van grondstoffen zijn slechts een paar van de zaken waar een leider mee te maken krijgt, en die allemaal van invloed zullen zijn op de mensen en hun geluk.

Er kan sociale onrust ontstaan als gevolg van beslissingen die in de stad worden genomen, en het is aan de speler om het geluk van het volk te waarborgen door middel van entertainment, distributie van grondstoffen, huisvesting, medicijnen en politie als de spanningen de straat op gaan. Niet iedereen kan altijd tevreden zijn, en wanneer radicalen zich buiten het paleis verzamelen, kan het er lelijk aan toe gaan.

Kapital: Sparks of Revolution is op 28 april verkrijgbaar via Steam, GOG, Epic Games Store en andere digitale platforms. De game kost 24,99 EUR en krijgt een lanceringskorting van 15% gedurende de eerste week.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password