Word de eindbaas in Evil Wizard, een charmante actie-RPG die nu beschikbaar is op PC en Xbox.

Vandaag vieren ontwikkelaar Rubber Duck Games en uitgever E-Home Entertainment met trots de lancering van hun humoristische actie-RPG Evil Wizard op Windows PC en Xbox Series X|S! Deze unieke actie-avonturentitel plaatst spelers in de rol van een verslagen eindbaas, vers van een vernederend gevecht met een held, en hongerig naar wraak.

Op hun zoektocht naar wraak verkennen jullie charmante pixelart-omgevingen vol met hordes vijanden die jullie moeten verslaan om terug te winnen wat van jullie is. Hoewel je ooit een machtige tovenaar was, heeft een episch gevecht je van je krachten beroofd en nu moet je ze herontdekken en opnieuw je kasteel binnendringen om de wraak te ontketenen waarnaar je verlangt.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password