Wolfenstein: Youngblood update 1.0.7 vrijgegeven

MachineGames en Arkane Studios Lyon geven vandaag update 1.0.7 vrij voor Wolfenstein: Youngblood, en bevat de nieuwe Treasure Hunt-missie, nieuwe maps, nieuwe vaardigheden, nieuwe types vijanden, nieuwe Pep Signals en nog veel meer.

  • Nieuwe missie: Treasure Hunt – Het bestuderen van artefacten uit Lab X heeft de locatie onthuld van een tweede Da’at Yichud-kamer. De nazi’s die de kamer al geclaimd hebben, moeten nog diens mysteries ontrafelen, maar misschien dat enkele nazi-jagende badasses dat wel kunnen? Dit is een endgame missie en er wordt geadviseerd minstens level 40 te zijn, zodat je je aan een uitdaging mag wagen!
  • Nieuw missie-type: Treasure Maps – Wanneer je de Treasure Hunt-missie aangaat, ontgrendel je de mogelijkheid om Da’at Yichud Artefacten te zien in de spelwereld. Een aantal verspreide schatkaarten onthullen de locatie van een artefact, dat spelers een paar beloningen oplevert.
  • Nieuwe vaardigheden – Of je nu de nieuwe Silent Killer-vaardigheid neemt om stilletjes terug in de schaduwen te verdwijnen na een moord of de Resilience-vaardigheid om schade van ontploffingen van je af te schudden; update 1.0.7 bevat enkele nieuwe vaardigheden om in je speelstijl te integreren.
  • Nieuwe types vijanden – Neem het op tegen de teleporterende Wurmlochsoldat, de van een turret voorziene Turmhund en de Electrodrohne Tesla drone tijdens je zoektocht naar de recent-onthulde Da’at Yichud-kamer.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password