Wizard With A Gun – Gunmancer’s Dagboek: Munitie knutselen

Een van de meer magische elementen van het aankomende Wizard with a Gun is de mogelijkheid om Spells (munitie) en Powders (modifiers) te maken om sensationele offensieve en nuttige vaardigheden te creëren die op verrassende manieren gecombineerd kunnen worden. Je komt niet ver zonder je arsenaal te levelen en je uitrusting te betoveren, dus je Gunmancer moet experimenteren als hij wil overleven. Laad verschillende wapens om je brouwsels dubbel uit te voeren of pak meerdere kamers van hetzelfde wapen om nieuwe gameplay-momenten te creëren in solo- of coöperatief spel.

Het nieuwe Gunmancer’s Diary van vandaag laat zien hoe een paar van deze combinaties zouden kunnen werken – van het afkoelen van vijanden en ze verbrijzelen met Freeze Pops, tot ze besproeien met je squirtgun en ze vervolgens bakken met elektriciteit met behulp van de Shocker Soaker – dus maak aantekeningen, verfijn je eigen recepten en schiet op 17 oktober!

Wizard With A Gun komt op 17 oktober uit op PS5, Xbox Series S|X en PC. Pre-order nu en ontvang The Noble Wizard Pack – een verzameling cosmetische charmes voor je Gunmancer, allemaal voor het magische bedrag van 24,50 EUR. Voor degenen die niet zo lang kunnen wachten, is de singleplayer demo van Wizard With A Gun voor beperkte tijd terug op Steam!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password