Wizard With A Gun gaat uitpakken op 17 oktober

Betoverende ontwikkelaar Galvanic Games en hun glamoureuze assistenten Devolver Digital hebben de releasedatum van Wizard With A Gun uit hun magische hoed getoverd en bevestigen dat 17 oktober voor PS5-, Xbox Series S|X- en pc-bezitters inderdaad de meest prestigieuze dag van het jaar is. Tovenaars in spe kunnen nu pre-orderen en The Noble Wizard Pack ontvangen – een verzameling cosmetische charmes voor je Gunmancer, allemaal voor het magische bedrag van €24,50. Voor degenen die nog niet zo lang kunnen wachten, is de single-player demo van Wizard With A Gun voor een beperkte tijd terug op Steam!
Wizard with a Gun is een online coöperatieve sandbox survivalgame in een magische wildernis vol gevaarlijke wezens en mysteries. Ga alleen of met een vriend op reis en verzamel, knutsel en kleed je tovenaar uit zoals jij dat wilt terwijl je het onbekende verkent. Ontwerp zorgvuldig wapens, kogels en meubels voor je torenwoning, maar probeer niet alles plat te branden als de magie die je hanteert buiten je macht om escaleert…

Samen avonturieren
Overleef alleen of met een tovenaarsvriend in online coöperatief spel om grondstoffen, magie en creativiteit te combineren bij het bouwen van je toren. Of kijk gewoon hoe alles samen afbrandt – de keuze is aan jou.

Magisch wapen aanpassen
Verzamel grondstoffen uit de wereld en maak unieke betoverde munitie voor je wapenarsenaal. Combineer elementen voor bedoelde of verrassende effecten die het schot, de straal, het kogelspoor en zelfs de status van het wezen in je vizier veranderen.

Gepersonaliseerde grillige tovenaars
Creëer een oogverblindende garderobe voor je tovenaar, van gewaden en hoeden tot harnassen en accessoires – functioneel en modieus op een manier die zeker indruk zal maken.

Willekeurig gegenereerde biomen
Verken en ontdek nieuwe delen van de wereld vol woestijnen, moerassen, toendra’s en prairies – allemaal losjes door tijd en ruimte zwevend nadat de wereld was gebroken. Ontketen kosmische kracht vanuit de veiligheid van je toren om de wereld te resetten en weer tevoorschijn te komen om een nieuwe indeling te vinden voor land dat ooit bekend was.

Systemische gameplay
Experimenteer met nieuwe spreukencombinaties en ontdek hoe ze vijanden en de wereld om je heen beïnvloeden. Creatieve arrangementen kunnen leiden tot krachtige creaties die je vijanden overweldigen, terwijl ongebonden samensmeltingen een recept voor rampspoed kunnen zijn!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password