Wired Productions brengt Nederlandse game The Falconeer uit

Bekroonde Engelse games ‘publisher’ Wired Productions en de Nederlandse game-ontwikkelaar Tomas Sala kondigen met trots The Falconeer aan; een ‘ocean-world fantasy aerial combat RPG’. The Falconeer kiest in 2020 het luchtruim met gameplay gebaseerd op luchtgevechten vol met acrobatische toeren binnen een indrukwekkende open wereld, tegen een bestiarium van fantastische vijanden.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/ldfdlkyxZp8 in url

Hoog boven de Grote Ursee kunnen toekomstige spelers op hun gigantische valken opstijgen om een serene maar angstaanjagende wereld te verkennen, gevuld met wonderlijke locaties en oorlogszuchtige rivaliserende facties die strijden om de mysterieuze geheimen die schuilgaan in de onmetelijke diepte van de Ursee.

“Vanaf het moment dat we The Falconeer zagen, vielen ons de passie en toewijding van Tomas op en wisten we dat we hem wilden opnemen binnen de Wired-familie.” aldus Leo Zullo, Managing Director, Wired Productions. “De verbluffende vormgeving en het ambitieuze ontwerp van The Falconeer zeggen alles over zijn individuele talent als ontwikkelaar en we zijn dan ook blij dat we samen The Falconeer op de markt kunnen brengen.”

“Het creëren van epische landschappen en verborgen verhalen vol met verborgen geheimen  staat centraal in The Falconeer. Ik wil dat  spelers deze wereld en haar geheimen ontdekken maar ook eigen maken door intense actie” Aldus Tomas Sala, ontwikkelaar van The Falconeer, “Ik ben ontzettend blij samen te kunnen werken met Wired Productions, om de toekomstige overleving van de Ursee veilig te hebben gesteld en toe te treden tot een line-up van geweldige games met een uitgever die mijn visie begrijpt.”

Deze overeenkomst komt voort uit de toewijding van Wired aan het ondersteunen van innovatieve en uitzonderlijke ‘Indie’ gamemakers.

Media en influencers kunnen een eerste blik werpen op The Falconeer op de Gamescom-beurs in Keulen. Op afspraak, bij de Wired Productions-stand, c-050, in Business Hall 2.2, samen met een portfolio van andere titels van Wired Productions.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password