WildSphere en Perp Games kondigen fysieke release aan van de angstaanjagende horror titel, Oxide Room 104

Uitgever Perp Games en ontwikkelaar WildSphere kondigen een samenwerking aan om een fysieke versie van de body-horror game Oxide Room 104 naar PlayStation 4, PlayStation 5 en Switch consoles te brengen, zomer 2022.
Oxide Room 104 is een angstaanjagende singleplayer horrorgame die zich afspeelt in een oud motel. Ontvoerd en gevangen, onder de genade van een meedogenloze Doctor, moet je proberen te ontsnappen aan de hachelijke situatie en een afschuwelijk wezen dat je stalkt zien te ontwijken.

Je wordt wakker in de badkuip van een motelkamer, naakt, gewond en zonder enige herinnering aan wat er gebeurd is. Vanaf dit punt zal alles wat je doet je leiden naar een van de vier verschillende eindes. Drie van hen zijn helemaal niet goed…

Kenmerken

– Een afzichtelijk wezen dat je bij elke bocht stalkt en wacht op je fouten.

– Het is een single player game waarvan de mechanica is gebaseerd op real-time acties en besluitvorming. De juiste beslissingen nemen is cruciaal om te overleven.

– Er zijn vele combinaties van acties die de kansen om te ontsnappen of te sterven zullen beïnvloeden.

– Elke keer dat je, de hoofdpersoon, sterft word je weer wakker in de badkuip, maar dingen in het motel zijn veranderd; sommige opties/items zijn niet beschikbaar, er zijn nieuwe, en andere zijn gewoon niet hetzelfde…

“Oxide Room 104 is geïnspireerd door enkele van de meest bekende horror film franchises, en dat is te zien. Proberen te ontsnappen uit een oud motel terwijl je wordt gestalkt door een kwaadaardige aanwezigheid is al angstaanjagend genoeg. Maar wacht maar tot je de Doctor ontmoet. Spoiler – je wilt de Doctor niet ontmoeten. We vinden het geweldig om Oxide Room 104 naar PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch te brengen,” zegt Mickey Torode, VP, Perp Games.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password