Wildmender en Paleo Pines werken samen om de ‘Cozy Exploration’ Steam Bundle te introduceren

Multiplayer woestijnoverlevingsgame Wildmender is een samenwerking aangegaan met dino ranch simulator game Paleo Pines om de ‘Cozy Exploration Bundle’ op Steam te maken. Deze Steam-exclusieve bundel biedt spelers 10% korting op beide games: https://store.steampowered.com/bundle/37398/The_Cozy_Exploration_Bundle/

Wildmender is een overlevingsgame in de woestijn voor 1 tot 4 spelers, uitgegeven door Kwalee, de toonaangevende Britse uitgever van spellen, en ontwikkeld door Muse Games, een onafhankelijke studio.

Paleo Pines is een ranchsimulator ontwikkeld door Italic Pig en uitgegeven door Maximum Entertainment label Modus Games. Verken Paleo Pines, een charmant eiland vol vriendelijke dorpsbewoners en verborgen hoekjes. Bouw een nieuw huis, maak vrienden en ontrafel de verloren geschiedenis van het eiland.

Beide games zijn in september 2023 gelanceerd en hebben veel lof gekregen van de gamesmedia en de community voor gezellige games. Ze hebben momenteel een ‘Very Positive’-beoordeling op Steam.

De Cozy Exploration Bundle is nu verkrijgbaar op Steam!

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password