Wild Card Football Lands on PC, PlayStation, Xbox, and Switch Today

Saber Interactive, in samenwerking met Colin Kaepernick, de NFL Players Association en OneTeam Partners, heeft Wild Card Football uitgebracht, het nieuwste deel in de bestseller Playgrounds arcade-sports franchise. Stel je ultieme dream squad samen met een authentiek roster van honderden pro football supersterren, waaronder Colin Kaepernick, Jalen Hurts, Patrick Mahomes, Justin Jefferson, T.J. Watt, Joey Bosa, Travis Kelce, Ja’Marr Chase, Aaron Donald en nog veel meer. Ga het veld op voor extreme, pick-up-and-play, 7-on-7 actie met over-the-top power-ups en regelbrekende vaardigheden die het verloop van de wedstrijd in een oogwenk kunnen veranderen.

Kaepernick, wiens professionele voetbalervaring een belangrijke rol heeft gespeeld bij het vormgeven van de strategische en creatieve elementen van de game, is enthousiast over deze baanbrekende onderneming.

“Wild Card Football wil je niet missen! We wilden een game maken die football naar een hoger niveau tilde,” aldus Colin Kaepernick, die heeft meegewerkt aan de titel en zowel in de game als speelbaar personage als op de cover staat. “Spelers ervaren een samensmelting van traditioneel voetbal en ongekende power-ups. De onverwachte wendingen die door de power-ups worden gecreëerd, leiden tot nieuwe bewegingen en nieuwe strategieën. Wild Card Football is anders dan alles wat ik ooit eerder heb gezien of gespeeld.”
Wild Card Football is vandaag verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam en de Epic Games Store. Fans kunnen kiezen uit drie edities:

  • Standaard editie: Pak de volledige basisgame voor €39,99
  • Deluxe-editie: Krijg het basisspel, de Season Pass, de Blazing Bones Outfit en 10 Card Packs, allemaal voor € 59,99.
  • Ultieme editie: Bevat alles van de Deluxe-editie plus 10 legendarische outfits, allemaal voor € 69,99

Met de voice-over van de legendarische ESPN-sportverslaggever Chris Berman zet Wild Card Football de sport op zijn kop met bombastische moves, Wild Card power-ups die het spel veranderen en verwoestende Rule-Breakers om je tegenstanders uit te spelen wanneer ze het het minst verwachten! Maak je speler onzichtbaar, word een reus en rol de eindzone in, of roep een vloot UFO’s op om een loper te ontvoeren en terug te sturen. Naarmate je verder komt met evenementen en uitdagingen, speel je nieuwe spelers en kaarten vrij om op je nietsvermoedende rivalen los te laten.

Stijg in je eentje op tot kampioen in het speltype Season voor één speler, of duik in de echte gridiron-competitie tegen echte spelers in lokale of online multiplayer met volledige crossplay tussen platforms. Er zijn talloze manieren om je team aan te passen – mix en match de logo’s, uniformen, kleuren, het stadion, de spelregels en nog veel meer om je dynastie helemaal van jezelf te maken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password