Wicked Vicious 2.5D Hack-and-Slash-titel Slave Zero X krijgt releasedatum februari 2024

Ziggurat Interactive, uitgever van multiplatform retro- en moderne games, kondigt met trots aan dat Slave Zero X op 21 februari 2024 wordt gelanceerd op pc, PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Slave Zero X, gemaakt in samenwerking met Poppy Works en het team achter de befaamde Devil Engine, is een stijlvolle 2.5D actiegame met personages die zich afspeelt in de biopunk-wereld van Slave Zero (1999).
De nieuwste titel in de klassieke Dreamcast Slave Zero-franchise biedt fans van de oorspronkelijke game een compleet nieuwe zijwaarts scrollende hack-and-slash-ervaring. In Slave Zero X, een bevredigende strafgame, fuseert hoofdpersoon Shou met een gestolen Slave Unit Prototype en wordt hij een woedende Duivel die een valse God wil doden. Neem de wapens op en vecht tegen de gewelddadige krachten van de tirannieke SovKhan, de gewelddadige dictator die Megacity S1-9 regeert met vuisten van ijzer en vlees.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password