Wholesome avontuur Fireside toont publieke demo tijdens Steam Next Fest

Ga helemaal op in de warme wereld van Fireside nu Nordcurrent Labs, in samenwerking met Emergo Entertainment, een betoverende openbare demo lanceert als onderdeel van Steam Next Fest dat loopt van 5 tot 12 februari. De volledige game wordt later dit jaar gelanceerd op zowel PC als Nintendo Switch. De openbare demo gaat vandaag live en loopt tot het einde van Steam Next Fest.

In Fireside dompel je jezelf onder in een magische wereld, waar het meeslepende verhaal zich ontvouwt door middel van een grillig wandelavontuur. Terwijl spelers de betoverende landschappen doorkruisen, komen ze tijdens nachtelijke kampvuren verschillende medereizigers tegen. Deze gezellige avonden bij het knisperende haardvuur dienen als centraal punt voor geweldloze gameplay, met keuzes op het gebied van handel, koken en dialogen die “zielenenergie” genereren – een magische valuta waarmee het huis van de speler kan worden opgewaardeerd. Deze bijeenkomsten vormen het hart van de betovering van Fireside en stimuleren een diep gevoel van broederschap en verbondenheid tussen personages.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password