Whizbang’s Workshop, de nieuwste uitbreiding van Hearthstone, is nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag opent de geniale uitvinder en speelgoedmaker Whizbang de deuren van zijn magische werkplaats – en heel Azeroth is welkom! Met non-stop nostalgie en opties in overvloed, vind je vast een nieuw favoriet stuk speelgoed of bouw je er zelf een! Whizbang’s Workshop, de eerste uitbreiding in het Jaar van de Pegasus, introduceert 145 gloednieuwe kaarten, waaronder de volledig aanpasbare Zilliax 3000 Deluxe, een nieuw Keyword: Miniaturize, en veel throwbacks naar iconische personages!

WELKOM BIJ WHIZBANG’S WORKSHOP

  • Nostalgische en iconische personages. Whizbangs creaties zijn geïnspireerd op 10 jaar eigenzinnigheid en verwondering in de geschiedenis van Hearthstone. Zijn workshop zit vol bekende gezichten en nieuwe invullingen van mechanics uit het verleden van Hearthstone.
  • Zilliax 3000 Deluxe. Kun je niet precies de kaart vinden die je zoekt? Bouw je eigen kaart! Zilliax 3000 Deluxe is volledig aanpasbaar. Kies tijdens het bouwen van je deck twee Zilliax Modules om hun kosten, statistieken en effecten te combineren tot jouw perfecte Zilliax. Maak je Zilliax vervolgens af met een cosmetische afwerking naar keuze.
  • Nieuw Keyword: Miniaturize. Sommige creaties van Whizbang komen met hun eigen fun-sized kopie! Speel een kaart met Miniaturize en krijg een één-mana 1/1 kopie toegevoegd aan je hand. Speel de Mini-versie meteen voor tempo, of bewaar hem voor een goedkoop, krachtig effect als de tijd rijp is.
  • Colifero de Artiest-beloning. Colifero is een van de weinige getalenteerde Artist-kaarten in Whizbang’s Workshop. Hij heeft een speciaal talent om de gelijkenis van de kaart die je trekt vast te leggen en als speciaal effect over te brengen op je minions in het spel. Log nu in om deze gratis Legendarische minion te ontvangen!
  • Maart Season of Twist. Geniet van een maand lang ravotten door de geschiedenis van Hearthstone in Twist! Op 1 maart was alleen Legacy toegestaan in de rotatie. Op 2 maart werd Hearthstone’s eerste kaarteninfusie, Curse of Naxxramas, aan de kaartenpool toegevoegd. Op 3 maart werd Goblins vs Gnomes toegevoegd, enzovoort: elke dag werd de volgende infusie van kaarten toegevoegd, totdat we vooruitgespoeld waren door de hele geschiedenis van Hearthstone!

VIER DE VERJAARDAG VAN HEARTHSTONE

  • Het hele jaar door muziek. Voor het eerst in de geschiedenis van Hearthstone is de muzikale soundtrack in de game beschikbaar voor spelers! Geniet van de muziek die je kent en waar je van houdt in elke omgeving die je kiest en blijf op de hoogte van meer releases in de loop van het jaar.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password