Whimsical platformer Faerie Afterlight picked up by Mastiff [available late summer 2022 on Steam]

Uitgever Mastiff heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met de Indonesische ontwikkelaar Clay Game Studio om de prachtig bizarre platformer Faerie Afterlight later deze zomer op Steam uit te brengen.

In Faerie Afterlight bestuurt de speler Kimo en Wispy – een eenzaam wezen uit de diepte en een jonge fee – die de weemoedige wereld van Lumina moeten doorkruisen om ontbrekende lichtstralen te verzamelen en de wereld te redden van de oneindige duisternis. Terwijl ze verborgen ruïnes verkennen en het opnemen tegen angstaanjagende vijanden, vindt het onwaarschijnlijke duo warmte op onverwachte plaatsen en nog meer onverwachte bondgenoten!

Faerie Afterlight is een Metroidvania in hart en nieren – met een levelontwerp dat aanzet tot verkenning en herhaalde bezoeken. Deze prachtige, gestileerde platformgame heeft een strakke besturing, een rijk verhaal en een ontroerende soundtrack die spelers meeneemt naar een wereld die anders is dan alle andere.

Faerie Afterlight komt in de nazomer uit op Steam. De prijs moet nog bepaald worden.

Doe vandaag nog een bod op het spel: https://store.steampowered.com/app/1415280/Faerie_Afterlight/
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password