Westerse releasedatum en Special Edition voor One Piece: World Seeker

Bandai heeft de westerse releasedatum van One Piece: World Seeker bekendgemaakt. Niet alleen dat, ze laten ook meteen weten wat de preorderbonussen en speciale edities van de game zijn.

One Piece: World Seeker komt 15 maart uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Zet je een pre-order dan krijg je de extra missie ‘Strange Island Rocks Mission’ waarin je leert hoe de monsterlijke rots in het midden zich gevormd heeft. Daarnaast krijg je twee extra kostuums voor Luffy, een soldatenpakje en een zwembroek.

De Pirate King Edition zal bevatten:

  • de game One Piece: World Seeker
  • de Season Pass
  • een exclusief Luffy figurine van 21 cm hoogte
  • een replica van de Gum-Gum devil fruit
  • de soundtrack van de game gemaakt door Kohei Tanaka

In de trailer zien we onder andere wat de andere piratencrew van Luffy in het spel doen. Bij Franky en Usopp laat je items craften met de door jouw gevonden voorwerpen, terwijl Sanji eten kookt met jouw ingredienten. En natuurlijk zien we Luffy in Gear Fourth waarin hij andere vecht- en beweegtechnieken krijgt. Omdat de modus net zoals in de manga veel energie vreet kun je maar even in deze vorm blijven.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password