West Hunt komt naar Switch

Wandering Wizard en New Gen hebben aangekondigd dat hun sociale deductiespel voor meerdere spelers, West Hunt, op 8 februari 2024 wordt gelanceerd op Nintendo Switch.

Na de release op PC vorig jaar wordt het Westen nu nog wilder voor Nintendo Switch-spelers, die vanaf de lancering naadloos kunnen meedoen aan de actie en naast Steam-gebruikers kunnen spelen.

West Hunt speelt zich af in het Oude Westen, waar een sheriff de orde herstelt, maar sluwe bandieten zich in het zicht verbergen en chaos veroorzaken. Zodra spelers hun rol aannemen, begint de klopjacht! Sheriffs en vogelvrij verklaarden nemen het tegen elkaar op in intense wedstrijden, waarbij sluipen en speurwerk worden beloond.

Als bandiet moeten spelers bekend worden door criminele missies binnen een bepaalde tijd te voltooien. Deze opdrachten bestaan uit het omkopen van de barman, het vergiftigen van de watervoorziening, stelen, enz. Ondertussen moeten de sheriffs in hun rol een oogje in het zeil houden en het gedrag van de dorpelingen observeren, boeven vangen en orde en gezag handhaven. Ervaar de spanning van strategische gameplay met de nieuwe Switch-port van West Hunt!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password