Werp een valse god omver in Ziggurats nieuwste 2.5D Hack-and-Slash-titel Slave Zero X, nu verkrijgbaar

Voor het geval het nieuws je ontglipt is: Ziggurat Interactive, uitgever van multiplatform retro en moderne games, kondigde onlangs de lancering aan van Slave Zero X op pc, PlayStation 4|5, Xbox One en Xbox Series X|S. Een Nintendo Switch release staat gepland voor het vroege voorjaar.

Slave Zero X, gemaakt in samenwerking met Poppy Works en het team achter de befaamde Devil Engine, is een stijlvolle 2,5D-actiegame met personages die zich afspeelt in de biopunkwereld van Slave Zero (1999). Met een gruwelijke gameplay die fans van actie- en vechtgames als Devil May Cry, Strider en Guilty Gear zal aanspreken, banen spelers zich een weg door de verrotte fundamenten van de dystopische omgeving.

Spelers kruipen in de huid van de hoofdpersoon, Shou, terwijl hij zijn menselijkheid overboord gooit door een woedende Duivel te worden die een valse God wil doden. Shou zint op wraak en fuseert met een gestolen Slave Unit Prototype. Hij neemt de wapens op en strijdt tegen de gewelddadige krachten van de tirannieke SovKhan, de gewelddadige dictator die Megacity S1-9 regeert met vuisten van ijzer en vlees. De weg naar de door hem gewenste wraak is echter niet recht – de SovKhan heeft een bloeddorstig leger onder zijn bevel, klaar om iedereen die in opstand komt met een knip van zijn vingers neer te halen.

Om de Megacity te bevrijden van Sovkhan’s heerschappij, moet Shou de strijd aangaan met de binnenste cirkel van de tiran: de Vijf Calamiteiten. Ze bestaan uit vijf wrede, brute krijgers en vormen elk een woest obstakel dat in de weg staat van Shou’s streven naar wraak. Ze hebben elk hun eigen redenen voor hun loyaliteit aan de Sovkhan, maar één ding is duidelijk: ze zullen er alles aan doen om Shou in de grond te stoppen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password