Wereldwijde “Open Beta Party” Foamstars aangekondigd

Square Enix heeft tijdens de State of Play-uitzending van vandaag een wereldwijde open beta aangekondigd voor Foamstars, zijn gloednieuwe schuimparty-shooter die exclusief verschijnt voor PlayStation. De “Foamstars Open Beta Party” begint op 29 september en geeft PlayStation 5-spelers een voorproefje op deze over-the-top, chaotische schuimparty-shooter die begin 2024 zal verschijnen. Toegang tot de beta is gratis. Wanneer de beta is begonnen, kunnen spelers de beta-software downloaden in de PlayStation Store.
FOAMSTARS OPEN BETA PARTY” weekendschema:

  • Vrijdag, 29 september @ 6pm PDT – Zondag, 1 oktober @ 11.59pm PDT
  • Zaterdag, 30 september @ 2am BST – Maandag, 2 oktober @ 7.59am BST
  • Zaterdag, 30 september @ 03:00 uur Midden-Europese zomertijd – Maandag 2 oktober @ 09.00 uur Midden-Europese zomertijd

Zo doe je mee aan de beta
Download de “Foamstars Open Beta Party”-software in de PlayStation Store en begin de game tijdens de duur van het evenement op een PlayStation 5 om gratis deel te nemen. Een PlayStation Plus-abonnement is niet vereist om deel te nemen aan de open beta.

Meer over de “Foamstars Open Beta Party:
Foamstars verplaatst spelers naar de kleurrijke wereld van Bath Vegas, een schitterende metropolis, en de setting voor de grootste schuimparty ter wereld! Foamstars werpt spelers in de ultieme, over-the-top online shooter, waarin teams van 4 spelers tegen elkaar moeten strijden in een laagdrempelige gameplay-ervaring die draait om schuim! Speel de beta om alvast een stukje van Foamstars te beleven, en help ons de capaciteit van onze servers testen voordat de game in 2024 wordt gelanceerd.

In de komende “Foamstars Open Beta Party” kunnen spelers twee verschillende 4-v-4-modes beleven en kiezen uit acht uiteenlopende, levendige personages, met elk hun eigen speelstijl, speciale wapens, en unieke skills. Omdat alles in de game draait om schuim, moeten spelers zich ook oefenen in het glijden over schuim, en het bouwen van schuimmuren om tegenstanders te blokkeren.

De speelbare personages zijn:
Soa, ΔGITO, Tonix, Jet Justice, Mel T, The Baristador, Rave Breaker en Pen Gwyn.

De twee game-modes zijn:

  • “SMASH THE STAR”: Neem deel aan een hectische strijd waarin de winnende strategie in de loop van de strijd verandert. In “SMASH THE STAR” moet elk team de tegenstander zeven keer verslaan. Zodra dit is bereikt, wordt de beste spelers verkozen tot “Star Player” en zal deze de sleutel tot de overwinning vormen! Om een match te winnen, moeten teams de “Star Player” van de tegenstander verslaan en ondertussen hun eigen sterspeler beschermen!
  • “HAPPY BATH SURVIVAL”: Een strijd tussen twee teams die elk bestaan uit twee “infield”-spelers en twee “outfield”-spelers. Om te zegevieren moet een speler de infield-spelers van de tegenstander verslaan, terwijl outfield-spelers hun teamgenoten helpen en ondersteunen!

Componist en character-designteam onthuld:
Tenslotte is vandaag ook onthuld dat de in-game muziek wordt gemaakt door MONACA, en het character-design wordt verzorgd door het illustratorteam genaamd Gurihiru.

MONACA is een muziekproductiebedrijf dat in 2004 werd opgericht door Keiichi Okabe. Het bedrijf heeft veel ervaring in de productie van muziek voor games, anime, toneel en filmproducties. Hoogtepunten zijn onder meer de NieR-serie en SINoALICE. Gurihiru is een freelance illustratorteam, bestaande uit artist Sasaki en colorist Kawano. Ze komen uit Hokkaido, Japan en hebben veel in Japan gewerkt, waarbij ze personages voor games en anime ontwierpen en boeken illustreerden. Ook werkten ze voor vele comics, waaronder ‘It’s Jeff’, ‘Gwenpool’ en ‘Superman Smashes the Klan’.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password