Wereldleiders groeten Broforce Forever op 8 augustus

Broforce. Die naam zou vandaag de dag voor ons allemaal een nieuwe betekenis moeten hebben. We kunnen niet meer verteerd worden door onze kleine verschillen. We zullen verenigd zijn in onze gemeenschappelijke belangen. Misschien is het wel het lot dat vandaag de releasedatum van Broforce Forever wordt aangekondigd en dat je opnieuw zult vechten voor vrijheid, niet tegen tirannie, onderdrukking of vervolging, maar tegen vernietiging.
Broforce Forever, de gratis update voor de meest patriottische videogame van 2015, die voor vrijheidslievende gamers werd achtergehouden vanwege een misdaad die het niet heeft begaan, is prompt ontsnapt uit een maximaal beveiligde gevangenis en levert op 8 augustus een glinsterend brok Kentucky-gebakken actie voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en voor het eerst Xbox One via Game Pass.

De laatste update biedt een verbeterde en uitgebreide campagne met nieuwe unlocks, samen met zes nieuwe ultrapatriottische bros, vier nieuwe democratieverspreidende uitdagingslevels en de ultieme uiting van militaire macht – bugfixes!

De beste manier voor een terugkerende speler om hiervan te genieten is door de hele campagne opnieuw te spelen. En nog een keer. Voor altijd.

Om de aanstaande lancering te vieren, is Broforce aanstaande zondag 30 juli met 80% korting verkrijgbaar op Steam.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password