Wereldberoemde popster Anitta en De Sims duiken samen de studio in

Electronic Arts  en Maxis hebben vandaag een vernieuwde vorm van de Sims Sessions onthuld. Tijdens deze studio-opnames voor De Sims ontrafelen popsterren van over de hele wereld het creatieve proces van zingen in Simlish. De eerste Sims Sessions-video zet de onlangs met een MTV Video Music Award bekroonde artiest Anitta in de schijnwerpers!

Al meer dan 22 jaar is muziek een belangrijk onderdeel van De Sims. Naast beeldende kunst en animatie is muziek voor veel Simmers de sleutel tot het vertellen van verhalen. De Sims Sessions creëren een levensechte band met de muzikale momenten in het spel. Tevens stellen ze spelers in staat om de creatieve vonk van een artiest tussen hun liefde voor muziek en Simlish te ervaren.

De wereldberoemde popster en trouwe Simmer Anitta trapt de nieuwe koers voor de Sims Sessions af. Dit doet ze door haar hitsingle ‘Practice’ in Simlish ten gehore te brengen. ‘Practice’, ook wel ‘Prooshtis’ genoemd in Simlish, is vanaf 17 november in het spel te horen via de in-game popzender.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password