Welkom terug, commandant: ‘Command & Conquer Remastered Collection’ sluit zich aan bij GeForce NOW

GFN Donderdag brengt verbeterde beeldresolutie in 2.0.43-update, samen met negen andere nieuwe games om te streamen deze week.

Je missie om de week te vieren met geweldige games begint nu! Als je al eens een RTS-game hebt gespeeld, zul je de toevoeging van deze week herkennen, Command & Conquer Remastered Edition, die het RTS-genre definieerde. De collectie voegt toe aan de groeiende bibliotheek van bijna 20 games van EA die beschikbaar zijn om te streamen via GeForce NOW.

De geremasterde collectie bevat de veelgeprezen titels Command & Conquer en Command & Conquer: Red Alert, samen met drie uitbreidingen, herbouwde multiplayer, een gemoderniseerde gebruikersinterface, een map editor functie, bonus footage gallery en meer dan zeven uur geremasterde muziek.

Deze week brengt ook verbeteringen aan de Enhanced mode resolutie-upscaling in de 2.0.43 app-update, evenals negen nieuwe games:

Zoals altijd kunnen RTX 3080-leden tot 4K-resolutie en 60 frames per seconde of 1440p bij 120 FPS afdwingen vanaf de pc- en Mac-apps; of onderweg spelen met mobiele apparaten, inclusief de mogelijkheid om met 120 FPS te streamen op 120Hz Android-telefoons. Ze kunnen ook tegenstanders verslaan met ultralage-latency voor de beste gamesessies.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com