Welkom bij Season 2 van Mixer, nieuwe Games with Gold- en Xbox Game Pass releases voor november 2018

Season 2 van Mixer is aangekondigd, Microsofts baanbrekende platform voor live gamestreaming. Zoals jullie weten, staat de community altijd centraal bij Mixer en voor dit tweede seizoen hebben we weer flink geïnvesteerd in innovatieve functies om de ervaring voor de community nóg leuker en interactiever te maken.

In Season 2 bouwen we voort op alles wat we hebben geleerd sinds de lancering van Mixer om de community nog verder te ontwikkelen. Zo kunnen kijkers op allerlei creatieve manieren laten weten wat ze van content vinden en ondersteunen we streamers met nieuwe verdienmodellen.
Ga naar Mixer-blog voor meer informatie over de innovatieve nieuwe functies van het tweede seizoen. Bezoek ook naar Mixer om samen met ons de digitale presentatie van het tweede seizoen te vieren.

Nieuwe Games with Gold-releases voor maart 2018

Speel in november de bejubelde first-person shooter Battlefield 1 en test je coördinatie en reflexen in Race the Sun. Dankzij Backward Compatibility kun je op zowel Xbox 360 als Xbox One plaats nemen op de Animus in de eerste  game uit de succesvolle franchise Assassin’s Creed en red je de ziel van je geliefde in Dante’s Inferno.
Alle games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayer netwerk. Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie!

Xbox Game Pass: Sniper Elite 4, Olli Olli 2 XL, Sheltered en meer in november

In november voegen we vijf geweldige games toe aan de Xbox Game Pass-catalogus, naast de groeiende lijst met meer dan 100 games die al in je lidmaatschap zijn opgenomen. Vanaf 1 november kunnen Xbox Game Pass-leden Sniper Elite 4, Olli Olli 2 XL, Rise and Shone, Sheltered en vervolgens op 6 november dezelfde dag als het debuut op Xbox, Grip: Combat Racing spelen.
Maar wil je meer? Volg op 10 november Inside Xbox op X018 en zet je schrap voor nog meer geweldige games die naar de Xbox Game Pass komen!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password