Weird West viert eerste zes maanden met gratis Bounty Hunter-reis op Steam!

De ongetemde wildernis van Weird West heeft veel veranderingen ondergaan sinds de release in maart. Ontwikkelaar Wolfeye heeft de afgelopen zes maanden hard gewerkt aan de geleidelijke ontwikkeling en verfijning van de Weird West-ervaring op basis van de feedback van de gemeenschap.

De opeenvolgende transformerende updates omvatten verbeterde spelersprogressie met volledig vernieuwde en hergebalanceerde RPG-systemen en economie, meer diverse secundaire locaties, buit en ontmoetingen, nieuwe gevechtsafstemmingsopties en afstemming – inclusief een alternatief richtsysteem en meer niet-dodelijke opties, herwerkte companion AI, volledig herziene UI met een nieuwe Posse Reputation tracker en een geheel nieuwe spelmodus met permadeath, hogere inzet en grotere gevolgen.

Dit is het ideale moment om de esoterische avonturen van vijf volmaakte vreemdelingen in hun meest complete vorm te ontdekken, en om je daartoe aan te moedigen stelt Wolfeye de Bounty Hunter Journey (de eerste van de vijf reizen van Weird West) permanent gratis open op Steam!

En voor degenen die de roep van het vreemde voelen, die hen dwingt om die volgende stap in het onbekende te zetten, is dit weekend Weird West, het volledige spel, ook beschikbaar voor 50% korting op Steam, Epic Games Store en GoG. Op Steam worden savebestanden die zijn gemaakt tijdens het spelen van de gratis Bounty Hunter Journey ook naadloos overgenomen in de volledige game zodra deze is gekocht, dus zadel je op en bereid je voor op een ritje op de wilde kant.

Download “Weird West – The Bounty Hunter Journey” gratis van de Steam store pagina.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password