Wees getuige van Ravenbound, een open wereld actie-Roguelite van de makers van Generation Zero

Systemic Reaction, de studio die je de levende werelden van Generation Zero en Second Extinction bracht, heeft Ravenbound onthuld, een uitdagende nieuwe open-wereld actie-roguelite in ontwikkeling voor PC via Steam. Beheers staal en tactische gevechtsvaardigheden om te overleven in een prachtig maar gevaarlijk fantasy-rijk waar elke dood je dichter bij de overwinning brengt.

Jij bent de Drager. In jou zit the Raven, een krachtig wapen gesmeed door de oude goden om het land te bevrijden van duisternis. De goden wisten dat het vele levens kon duren om deze missie te voltooien. Daarom hebben de goden toegestaan dat elke Drager de wijsheid die hij opdeed tijdens zijn reizen over de wereld en zijn gevechten met woeste vijanden doorgaf aan de volgende. Wees klaar om te sterven, maar weet dat met elk gevaar dat je overwint, je degenen dient die je zullen volgen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password